Wijnhandels & Horeca

De verkoop van mousserende wijnen in Nederland zit in de lift. Steeds vaker serveert men een bubbel als aperitief, of om mooie momenten te vieren. En meer en meer zien we champagne als alternatief voor een reguliere fles wijn als cadeau.

Meer Bubbels onderstreept deze beweging en importeert daarom de lekkerste bubbels, rechtstreeks van de makers. We werken volledig met kleine producenten, van wie we de wijnen uniek of exclusief in Nederland importeren. Door de directe samenwerking kennen we de passie van de families en de verhalen achter de wijn. En omdat alle mousserende wijnen persoonlijk zijn geselecteerd op smaak, kwaliteit en karakter, kunnen we uitstekend adviseren welke bubbel past in uw assortiment.

Werkwijze en bestellen

Voor grootafnemers importeert Meer Bubbels op bestelling. We hebben een aantal importmomenten per jaar, waar u zich op kunt intekenen. Daarbij transporteren we direct van de producent naar uw zaak en hoeven we geen marge voor opslag te berekenen.

Tevens rekenen we staffelprijzen, U bestelt tegen de laagste staffel, aan het einde van het jaar wordt de eventuele staffelkorting overgemaakt. Liever direct een lagere prijs? Spreek dan vooral een minimum afname af. 

Kennismakingsaanbieding

Gaat u nu met ons een relatie aan voor 2021? Dan ontvant u van ons een mooie Fles Mondet Fût de Chêne!

Samenwerkingen

Meer Bubbels wil Nederland aan de bubbel krijgen en staat daarom open voor leuke samenwerkingen. Proeverij in de zaak, champagnediner, branded bubbels of bedrijfsevenement: neem contact op voor de mogelijkheden, we denken graag met u mee!