Zakelijk

Meer Bubbels importeert diverse campagnes rechtstreeks van kleinere champagnehuizen in Frankrijk. Hierdoor kunnen wij kwalitatief goede champagnes tegen interessante prijzen aanbieden.

  • Horeca
  • Slijter & wijnhandel
  • Relatiegeschenken
  • Makelaardij
  • Branded Bubbels

Horeca

Wilt u uw wijnkaart uitbreiden met een fijne champagne, waar u wel een logische marge op kunt rekenen; dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze champagnes zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en diversiteit, waarbij we lage prijzen hanteren. De demi-bouteilles die we leveren geven daarbij meer mogelijkheden  om per glas te schenken. Uiteraard denken we mee hoe we uw gasten het beste kunnen verblijden met een verrassend aperitief champagne en spannende champagne-spijs combinaties. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Slijterij & wijnhandel

Wilt u uw assortiment uitbreiden met nieuwe, betaalbare champagnes, bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment met zorgvuldig geselecteerde wijnen van kleine(re) familiehuizen. Vrijwel al onze champagnes zijn exclusief in Nederland te vinden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

(Relatie)geschenken

Bent u op zoek naar een bruisend cadeau voor uw medewerkers, collega’s of klanten, bent u bij ons aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld een lekkere fles reserve, een mooie geschenkverpakking met demi-bouteilles en glazen of een verrassend proefpakket. Met de selectie van onze huizen heeft u altijd een uniek geschenk. Neem een kijkje in onze webshop of contact ons zodat we een geschenk op maat kunnen samenstellen!

Makelaars

De aanschaf van een huis, voor velen de grootste aankoop in het leven, verdient een goed glas champagne. We helpen u graag de juiste bubbel de selecteren om uw cliënten cadeau te doen. En wat denkt u een gepersonaliseerde fles of een proeverij voor meerdere van uw kopers? Wij helpen u graag, neem contact op met maarten@meerbubbels.nl of bel 0642313369.

Branded bubbels

Een uniek relatiegeschenk, gepersonaliseerde Bubbels voor een speciale gelegenheid, of een eigen champagne om een Lustrum te vieren: in samenwerking met Hervé Mathelin bieden wij aan om uw champagne van een eigen etiket te voorzien. Dit is al mogelijk vanaf 12 flessen. Neem voor meer informatie of een bestelling contact op.