In verband met de maatregelen tegen corona kunnen we momenteel beperkt importeren. We merken dan ook dat de eerste bubbels beginnen op te raken. Omdat jij natuurlijk gewoon door wil bubbelen zetten we de alternatieven voor je op een rij

Hervé Mathelin Brut Premiere 75cl (Uitverkocht):
We hebben nog enkele demi-bouteilles Brut Premiére beschikbaar. Daarnaast is de Breton Fils Brut Tradition een leuk alternatief: Net zo fruitig, maar dan wat meer richting appel. 

Hervé Mathelin Brut Rosé (nog 1 fles)
We hebben twee leuke alternatieven: De verrassende rosé van Bochet-lemoine en de Rotling, een fruitige Sekt van Dirk Kessler. En heb je zin gekregen in de lente? Bestel dan een leuke combi van deze rosé bubbels!

Dirk Kessler Vindriacum (uitverkocht)
Een bijzondere bubbel die lastig te vervangen is, gezien de cuvée uit zowel Chardonnay  als Riesling bestaat. Eentje die in hetzelfde rijtje qua smaak en complexiteit past is de Melsheimer Reiler Mullay-Hofberg Riesling

Breton Fils Grande Réserve (Uitverkocht)
Deze romige réserve is bij velen favoriet. Het onvolprezen alternatief is de biologische Yves Ruffin Premier Cru: mooie complexiteit, bakkerssmaken en hazelnoot: veel champagne voor je geld.