Trouwen

De lekkerste bubbels op jouw mooiste dag

“My only regret in life is that I did not drink more Champagne” 

Jouw favoriete bubbel op je bruiloft

Binnenkort ga je trouwen, een bijzondere dag waar je ongetwijfeld al lang naartoe leeft. Tijdens die bijzondere dag wil je natuurlijk toasten met een fijn glas mousserende wijn. Veel locaties bieden standaard de huisprosecco en/of champagne aan, maar het is natuurlijk veel leuker om een persoonlijk gekozen bubbels te schenken!
Meer Bubbels helpt je graag aan de ideale mousserende wijn voor jouw trouwdag. Tijdens een vrijblijvend videogesprek bespreken we jullie smaak, wensen en evt. de hapjes of taart waar de bubbels bij geserveerd worden. Samen maken we een selectie van mousserende wijnen die jullie thuis gaan proeven, zelf of als begeleide proeverij. Dit is direct een leuke activiteit om met je ceremoniemeesters en of getuigen te doen!
In de proeverij kies je jullie ideale wijn, welke vervolgens aan huis of op de trouwlocatie geleverd wordt. En kies je ons millesime pakket? dan stoppen we er een fijn flesje rosé sekt bij, om voorafgaand aan de ceremonie in klein gezelschap vast te kunnen toasten en de eerste spanning te breken.
Elk huwelijk is uniek, daarom maken we vanuit het vrijblijvende kennismakingsgesprek graag een persoonlijke offerte o.b.v. de mogelijke bubbels. We starten daarbij vanuit drie standaard pakketten:

Bruisende bedankjes voor het bruidsgezelschap

Wil je na je huwelijk je ceremoniemeesters, getuigen of andere bijzondere aanwezigen bedanken? Een  fles bubbels of geschenkpakket is natuurlijk het meest bruisende cadeau dat je kunt geven!
Kies bijvoorbeeld voor een wijn vanuit jullie smaak en/of verhaal, de  bubbel die is uitgeschonken of selecteer er één speciaal voor de ontvanger. Een losse fles of pakket, we adviseren je graag voor een geweldig aandenken. En die leveren we natuurlijk aan huis bij de ontvanger, of bij jullie zodat je persoonlijk kunt bedanken.

Ons pakketten

De pakketten zijn exclusief de gekozen wijnen: in het online intakegesprek kiezen we in drie bubbels die jullie gaan proeven en bespreken we eventuele andere wensen, waarna jullie een vrijblijvende offerte ontvangen.

 

*Max 8 personen. Inclusief reiskosten tot 25km vanaf de Meern, daarboven 50ct per km

Vrijblijvende aanvraag indienen

5 + 9 =