Relatiegeschenken

Ben je op zoek je een bijzonder geschenk voor je medewerkers, collega’s of klanten? Mousserende wijn is daarbij de ideale optie. Bubbels staan garant voor feestelijke momenten en zijn er voor elk budget en smaak.

De mousserende wijnen uit onze selectie zijn grotendeels zelf geïmporteerd en stuk voor stuk geselecteerd op kwaliteit en karakter. Hiermee bent u verzekerd van een uniek geschenk. U kunt uw persoonlijke touch toevoegen door de bubbels te selecteren op basis van uw smaak of juist die van de ontvanger, vanzelfsprekend kunnen wij u hierbij ook adviseren.

Naast de brede selectie champagnes bevat het assortiment cava, prosecco, sekt, spumante en meer. Tevens kunnen we zo’n 250 niet-mousserende wijnen aanbieden vanuit onze eigen import en partnerwinkel, Tchin-Tchin. Alle wijnen zijn geproduceerd door kleine wijnboeren: zo geeft u altijd een relatiegeschenk met een verhaal.

Levering is mogelijk op de zaak, u kunt bij ons afhalen of we verzenden direct naar de ontvanger. Natuurlijk kunnen we de flesjes voor u verpakken in een leuke geschenkverpakking en zijn er diverse opties voor personalisaties. U treft de mogelijkheden in onze brochure.

“Geven is leuker dan krijgen”, maar bij bubbels is het win-win!

Vrijblijvende aanvraag

In de brochure treft u ons uitgebreide assortiment, inclusief geschenkverpakkingen en leuke postkaarten. Hebt u liever advies, wilt u flessen door ons laten verzenden of bijv. een op maat gemaakte set met glazen, denken we daarin graag met u mee. Neem dan vrijblijvend contact op: