Relatiegeschenken

Ben je op zoek je een bijzonder geschenk voor je medewerkers, collega’s of klanten? Mousserende wijn is daarbij de ideale optie. Bubbels staan garant voor feestelijke momenten en zijn er voor elk budget en smaak.

De mousserende wijnen die Meer Bubbels aanbiedt zijn grotendeels zelf geïmporteerd en stuk voor stuk geselecteerd op kwaliteit en karakter. Hiermee bent u verzekerd van een uniek geschenk. U kunt uw persoonlijke touch toevoegen door de bubbels te selecteren op basis van uw smaak of juist die van de ontvanger, vanzelfsprekend kunnen wij u hierbij ook adviseren.

U heeft de keuze voor levering op de zaak of directe verzending naar de ontvanger(s). Natuurlijk kunnen we de flesjes voor u verpakken in een leuke geschenkverpakking en zijn er diverse opties voor personalisaties. U treft de mogelijkheden in onze brochure.

En geeft u liever een pakketje met meerdere wijnen van dezelfde maker? In de brochure treft u ook het aanbod van ons zusterbedrijf Hidden Wines.

“Geven is leuker dan krijgen”, maar bij bubbels is het win-win!

Vrijblijvende aanvraag

In de brochure treft u ons uitgebreide assortiment, inclusief geschenkverpakkingen en leuke postkaarten. Hebt u liever advies, wilt u flessen door ons laten verzenden of bijv. een op maat gemaakte set met glazen, denken we daarin graag met u mee. Neem dan vrijblijvend contact op: