Proeverijen & Events

Bubbels maken van elk moment een feestje, des te leuker is het om er meerdere naast elkaar te kunnen proeven!

“You know what rhymes with Friday? Champagne.” 

Wil jij proeven van de veelzijdigheid van mousserende wijn? Met onze proeverijen proef je verschillende champagnes, sekt, prosecco en meer, leer je over het proeven en nemen we je mee in de wereld achter je glas. 

Een leuke activiteit met vrienden, familie of collega’s, maar natuurlijk ook geschikt voor vrijgezellenfeesten en andere events. 

De Do It Yourself boxen bevatten naast een mooie selectie bubbels de juiste info om je proeverij zelfstandig te hosten, inclusief recepten voor bijpassende hapjes. Liever een begeleide proeverij? scroll dan even verder!

Begeleide proeverij

Heb je liever een begeleide proeverij? Meer Bubbels verzorgt ook proeverijen op een locatie naar wens. 

Tijdens een begeleide proeverij schenken we 6 verschillende mousserende wijnen* en nemen we je mee in de wereld achter je glas: je leert bubbels proeven, we vertellen over de productiemethode, de gebieden en de makers. Vanzelfsprekend is er alle ruimte voor vragen. De inhoud passen we aan op jullie wensen en de sfeer van de bijeenkomst: van technisch proeven tot informeel genieten!

De proeverijen zijn geschikt tot maximaal 12 personen: we brengen hiervoor zes 75cl flessen mee. Indien die tijdens het proeven niet worden uitgeschonken mogen de restjes achteraf natuurlijk genuttigd worden! 

Bij alle proeverijen kun je ook bijpassende hapjes kiezen, de meerprijs hiervan is €50,-

Prijzen**:

Champagneproeverij  €249,99
Champagneproeverij Max 4 personen €184,99
Sektproeverij €199,99
Bubbelproeverij €214,99
Maatwerk / >12 personen Op aanvraag

*De champagneproeverij voor max 4 personen bevast 5 soorten champagne in demi-bouteilles (37,5cl).

**inclusief de eerste 25 km reisafstand vanaf De Meern. Reisafstand daarboven worden verrekend tegen 50ct per km. Ter voorbeeld: de reisafstand naar jouw locatie is 50 km: dit is 25 kilometer bovenop de inbegrepen afstand, zowel heen als terug: dat maakt 50km á 50ct: €25,- reiskosten. 

 

 

 

Een (vrijblijvende) aanvraag indienen

Proeverij

Wil je bijpassende hapjes bij de proeverij?

2 + 3 =