PERSBERICHT – 6 december 2022

Meer Bubbels Plop-up opent in Utrecht

Meer dan 70 mousserende wijnen uit de hele wereld

 

Utrecht is een bruisende winkel rijker: Meer Bubbels opent in de feestmaand december een tijdelijke plop-up store in Leidsche Rijn Centrum. Met meer dan 75 mousserende wijnen uit de hele wereld vind je hier je ideale bubbels voor de feestdagen. 

Oud & Nieuw is in Nederland traditioneel het moment voor een glas champagne met een oliebol. “Zonde”, vindt Maarten van Meer Bubbels: “want er zijn zo veel meer gelegenheden die een lekker bubbeltje verdienen“. Dan is het natuurlijk wel handig als je weet waar je voorkeur ligt, want net als bij ‘gewone wijn’ zijn er veel verschillende soorten, smaken en stijlen te vinden. In de plop-up store vind je dan ook een breed assortiment mousserende wijnen: van champagne, prosecco en cava tot pet-nat en Sloveense spumante. Je kunt je laten adviseren over de beste bubbel bij jouw smaak of gelegenheid en wordt meegenomen in de wereld achter de wijn: we presenteren onze wijnmakers en de verschillende manieren om mousserende wijn te produceren. Natuurlijk zullen er ook een aantal proeverijen zijn.

Mousserende wijnen van familiebedrijven

De meeste mousserende wijnen in de plop-up zijn van kleinere producenten; familiebedrijven die vanuit een eigen visie bijzondere wijnen maken. Deze makers zijn gepassioneerd en bieden naast uitgesproken smaken een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het grootste deel van de bubbels is eigen import, voor de landen waar we nog niet actief zijn werken we samen met andere importeurs. 

De plop-up start 9 december op de Parijsboulevard 98 in Leidsche Rijn Centrum en is tot 15 januari van woensdag t/m zondag geopend. Naast een breed assortiment mousserende wijnen tref je ook een collectie wijnen van partner Hidden Wines zodat je direct al je wijnen voor de feestdagen kunt inkopen.

Over Meer Bubbels

Meer Bubbels is een wijnimporteur en webshop, gespecialiseerd in mousserende wijn van kleine producenten. We importeren champagne, cava, sekt, spumante en wijn van 10 verschillende familiebedrijven en er wordt samengewerkt met andere importeurs en distributeurs voor een zo breed mogelijk assortiment. Alle wijnen worden persoonlijk geselecteerd op smaak, kwaliteit en karakter.

Voor meer informatie:

Maarten van den Akker

T: 06-42313369

E: maarten[at]meerbubbels.nl

www.meerbubbels.nl