“Omdat er Meer Bubbels gedronken mogen worden”

Bij elke fles bubbels die ik de afgelopen jaren cadeau deed, sprak ik deze woorden uit. En ik geloof er ook in. Want waar speciaalbier en goede wijnen inmiddels gewoongoed zijn, kent mousserende wijn toch een zekere drempel. Laat staan champagne, die we vooral kennen van de grote merken (en dito prijzen). Dit terwijl zoveel momenten zijn die nóg fijner worden met een goed glas bubbels. En er een wereld te ontdekken is!

Daarom is Meer Bubbels ontstaan; De drempel verlagen om een goed glas mousserende wijn te drinken. Dit doen we door een brede selectie bubbels in diverse stijlen en uit meerdere windstreken aan te bieden. We kiezen hierbij voor wijnen van kleine familiebedrijven: huizen waar de producenten met passie over hun wijn spreken, je vol trots rondleiden en natuurlijk laten proeven.

Een groot deel van de mousserende wijnen importen we dan ook zelf. Naast eigen import bieden we een selectie zorgvuldig geselecteerde bubbels aan uit binnen- en buitenland, om daarmee eenieder te kunnen voorzien van een bubbel naar smaak en budget. 

Nieuwsgierig geworden? Bestel dan een lekker flesje in de webshop, of laat je meenemen in de wereld van champagne tijdens een proeverij. 

Tchin-Tchin, Maarten

Achtergrond

  • International Hotel Management School Breda (2003-2007)
  • WSET2 (with distinction, 2019)
  • WSET3 (with merit, 2022)
  • Cava Educator (2023)