Events

Ook voor uw evenement bent u bij Meer Bubbels aan het juiste adres. De lekkerste champagnes tijdens uw receptie, een champagneontvangst bij uw huwelijk of een proeverij tijdens je vrijgezellendag; alles is mogelijk.

  • Huwelijk
  • Vrijgezellendag
  • Feest
  • Receptie of opening
  • Maatwerk

Huwelijk

Geen dag is zo bijzonder als je huwelijksdag. En wat draagt nu beter bij aan de feestelijkheid dan een heerlijk glas champagne?

Meer Bubbels kan een bruisende ontvangst verzorgen of je helpen aan een passende champagne voor bij de bruidstaart. En wat denk je van een feestelijke rosé champagne voor de toast?

Neem snel contact op: we denken graag met jullie mee!

En ben je op zoek naar een creatieve ceremoniemeester om alles náást de bubbels voor jullie te organiseren? Wij raden onze partner FUNction aan! 

Vrijgezellendag

Wil je een verrassend alternatief voor de high-tea of workshop tijdens een vrijgezellendag? Waarom geen champagneproeverij? Ontspannen in het park, of liever aan tafel; we kijken wat het beste past bij jullie wensen. Een proeverij is al mogelijk vanaf €120,- voor 9 personen. Neem voor meer info en boekingen contact op met ons.

Feest, receptie of opening

Je nieuwe zaak openen met een feestelijk glas, de lekkerste bubbels op je receptie of een champagnetafel tijdens je feest. Meer Bubbels heeft een ruim assortiment champagnes, en kan in elke smaak voorzien. Neem contact op voor de mogelijkheden of een offerte. 

Maatwerk

Andere wensen? Meer Bubbels denkt graag met je mee. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken: maarten@meerbubbels.nl of bel 06-41313369