Terugblik proeverij bij Smoesjes

Zondag 29 december organiseerden we samen met Restaurant Smoesjes een champagneproeverij. Met meer dan 20 deelnemers een erg geslaagde proeverij waarin de gasten kennis hebben gemaakt met de wereld van champagne. Natuurlijk werd er ook lekker geproefd: we serveerden...

Overstroming in de Moezel

Na een droge zomer en warme winter (waarin slechts één wijnmaker in Duitsland een eiswijn heeft kunnen produceren..),volgde een natte februari. Onze vrienden van Melsheimer lieten weten dat er in februari zoveel regen is gevallen dat de Moezel buiten haar oevers trad...

Vrijgezellenfeest

Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeest? Wat is op zo’n dag nu leuker dan bubbels drinken! Meer Bubbels wordt regelmatig geboekt voor vrijgezellenfeesten, waarbij we het gezelschap meenemen in de wereld van champagne en natuurlijk lekker laten proeven....

Je favoriete bubbels op je huwelijk

Heb jij deze zomer je bruiloft gepland staan? Dan helpen wij je graag een een memorabele toast! Schenk in plaats van de huisbubbel eens jullie favoriete champagne of sekt uit ons assortiment. En weet je nog niet welke dat is? Dan organiseren we een kleine proeverij...

Impact Corona op import en verzending

In verband met de maatregelen tegen corona zullen ook wij enkele aanpassingen in onze diensten doorvoeren: De komende weken doen wij geen proeverijen op locatieBij bezorging tekent de bezorger van PostNL voor ontvangst. Dit gebeurt om contact tussen mensen te...

Engelse bubbels

De betere klassieke wijngebieden in Frankrijk hebben iets gemeen: de kalkplaat waar ze zich op bevinden. Wat ooit de bodem van een zee was, is nu een plaat waar gebieden als de Bourgogne en champagne zich bevinden. Per regio verschilt wel de grond daarboven, met...

Beoordelingen Perswijn

Beoordelingen PerswijnMet regelmaat sturen we onze bubbels naar Perswijn. Zij proeven diverse categorieën wijn en kennen deze een beoordeling toe op basis van een puntensysteem. Al onze ingezonden bubbels scoren hierbij een goed tot zeer goed, waarbij de directe...

Geschenkverpakking AOC

In 2013 vond de oogst pas in oktober plaats, wat de druiven in Comoyeux ten goede is gekomen. Op basis van deze oogst heeft de chef du cave van Mondet dan ook drie verfijnde en elegante champagnes gemaakt: een réserve, een rosé en een millesime. De bubbels zijn een...

Bruisend aperitief

Je maakt je kerstdiner nét iets feestelijker door vooraf een fijn glas bubbels te schenken. Naast dat het feestelijk (en lekker) is, zorgt de mousse ook nog eens dat je smaakpapillen goed op gang gebracht worden voor al het lekkers dat nog gaat komen. Ga je voor...

2019 boven 2018

Het wel of niet bestaan van klimaatproblemen is onderdeel van felle discussie, maar feit is wel dat onze wijnmakers dagelijks effect van de veranderende weersomstandigheden merken. Opwarming zorgt ervoor dat de groei van de druiven anders verloopt dat voorheen....

Nieuwsbrief

Onze laatste nieuwsbrief is weer verzonden. Niet geabonneerd? Lees hem dan hier!

Mooi wijnjaar in de moezel

Na het mooie wijnjaar 2018 was het afwachten hoe 2019 het ging doen. In de moezel waren de omstandigheden daarbij niet ideaal. Continue verandering van de weersomstandigheden zorgden voor uitdagingen bij onze wijnmakers. Eind september mocht er dan geoogst worden, en...

Biogische bubbels

In het assortiment van Meer Bubbels vind je ook drie biologische bubbels. De makers zijn Biodyvin of Demeter gecertificeerd, wat betekent dat zij volgens de Europese standaard biologisch produceren in zowel de wijngaard als de kelders. Vanuit het premier cru gebied...

Bubbels, Bubbels en nog eens Bubbels

https://www.instagram.com/p/BtDUtyoH4uC/ Vorige week behandelden we bij de WSET2 (Internationaal Wijnbrevet) mijn favoriete hoofdstuk: mousserende wijnen. Nuttige informatie en natuurlijk lekker proeven: Champagne, cava, prosecco en cremant.  Ik moest hierbij helaas...

Bubbelnieuws #7 online

Bubbelnieuws 7 staat online, met leuke tips voor de feestdagen en natuurlijk korting! Lees hem hier! Ontvang je bubbelnieuws nog niet? Meld je dan snel aan: * indicates required Email Address *  First Name * Last Name *  ...

Bruisende relatiegeschenken

Ben je nog op zoek naar een bruisend relatiegeschenk? Meer Bubbels helpt je graag aan de lekkerste champagne en sekt om cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan een fijne Hervé Mathelin of Breton Fils Tradition voor je medewerkers. Of selecteer een mooie réserve met een...

Bubbelsnieuws #6 online

Bubbelnieuws 6 staat online, lees hem hier! Ontvang je bubbelnieuws nog niet? Meld je dan snel aan: * indicates required Email Address *  First Name * Last Name *

“Hè Plop! Sssjjj”

Een bekend beeld: een fles champagne in de hand, duim onder de kurk en deze met een plop uit de fles schieten. Het eerste schuim ontsnapt uit de hals en er worden goed bruisende glazen ingeschonken. Hoe feestelijk het ook oogt, zodra je een champagne laat “ploppen”...
Champagne proeven

Champagne proeven

Meer Bubbels organiseert regelmatig een champagneproeverij. Dit doen we zelf of op een door jou gekozen locatie. Zo hebben we reeds de vrijdagmiddagborrel van Belvar opgeleukt, een verjaardagsfeest verzorgd bij een groep Utrechtse dames en onze buurtgenoten heerlijke...

Van druif tot bubbel

Half oktober 2017. In de Champagnestreek is de pluk inmiddels afgerond en het druivensap ontwikkelt zich tot de basiswijn. Dit is het begin van de champagne die jij op zijn vroegst over 1,5 jaar zult drinken! Gedurende september en oktober wordt in de champagnestreek...

Bubbels in je glas

Een glas champagne is altijd lekker. Je proeft citrustonen, vanille, of bakkerssmaken, al naar gelang de gebruikte druiven, rijping en de stijl van het maison. Wist je dat dat ook geldt voor de bubbels? Licht of sterk bruisend, een romige schuimkraag of juist subtiel...