Bubbelement

Jouw abonnement op de lekkerste bubbels van kleine makers.

“Oops, I bought champagne instead of milk… again…”

Elk kwartaal een bijzondere selectie, thuisbezorgd

Ben je helemaal klaar met die standaard champagne, cava en prosecco van de slijter? Wil je genieten van een goed glas bubbels, altijd iets leuks in je wijnrek hebben én een mooi verhaal hebben bij je bubbeltje?

Met het bubbelement van Meer Bubbels ontvang je elke 3 maanden een bijzondere selectie mousserende wijn van kleine wijnmakers.

Zo werkt het

Naast de selectie bubbels die we je eens per kwartaal toezenden krijg je toegang tot exclusieve (video) content die jou het verhaal van de wijn vertellen. Maandelijks wordt er een wijn uitgelicht en vind je alle informatie over deze wijn, de wijnmaker en een bijpassend recept. Uit box zes wordt natuurlijk een tweede wijn uitgelicht. 

  • Elk kwartaal 3 of 6 bijzondere bubbels thuisbezorgd
  • Elke zending nieuwe ontdekkingen
  • Altijd de lekkerste bubbels in je wijnrek
  • Het abonnementsbedrag wordt maandelijks afgeschreven
  • De eenmalige inschrijfkosten gelden als maandbetaling: hierdoor kunnen we je direct een box toezenden!

Kleine makers

We selecteren elk kwartaal de lekkerste bubbels van kleine makers die we veelal zelf importeren. Hiermee verzeker je jezelf van een gevuld wijnrek met bijzondere mousserende wijn.  Daarnaast krijg je toegang tot exclusieve (video)content: elke maand staan één of twee bubbels in de spotlight met en ontvang je aanvullende informatie over de wijn en familie achter de wijn. Tevens krijg je dan toegang tot de wijn-spijs aanbeveling en bijpassende recepten.

Wat krijg je dan precies bij het bubbelement?

  • 1x per kwartaal een bijzondere selectie bubbels thuisbezorgd
  • Keuze uit 3 of 6 verschillende flessen
  • Maandelijks exclusieve content over de wijn en wijnmakers
  • Bjjpassend(e) recept(en) bij elke bubbel
  • Het abonnement loopt 6 maanden, daarna per kwartaal opzegbaar

Bestel nu jouw box!

De huidige box bevat o.a. een fruitige tradition champagne met karakter en een verrassende spaanse Pet-nat rosé. In de box 6 tref je ook nog eens een befaamde Franciocorta; het Italiaanse antwoord op champagne. Een mooie selectie om augustus, september en oktober te poppen!

Doe een bubbelement cadeau

Wil je het bubbelement cadeau doen? Je kan de verschillende abonnementen eenvoudig voor 3, 6 of 12 maanden cadeau doen. Voegen wij er een handgeschreven boodschap bij! Dit is ook de optie om eenmalig de seizoensbox te bestellen.